Det siger vores klienter

🤍

Selve konceptet BeTween er nyt, men vi har begge arbejdet med mange børn, unge og forældre. Her er nogle af deres historier og fortællinger om, hvad et forløb hos os, har gjort for dem.

🤍

“Jeg er mor til Victor på 16 Han er en dejlig dreng med ADHD. Når jeg ser på han idag kan jeg ikke være andet end en glad og stolt mor. Victor en idag en glad dreng, men sådan har det ikke altid været; Victor har altid haft svært ved at lege / være sammen med andre børn. I skolen og til fodbold blev det mere og mere udbredt, at han havde svært ved relationer til andre og han blev hurtig uvenner med hans klassekammerater, skolelæreren eller de andre drenge på fodboldholdet. Det resulterede i at Victor blev udelukket af fællesskabet, de andre drenge gad ham bare ikke. Victor blev ked af det, og følte sig ensom. Han havde ikke den selvtillid og tro på at han var god nok. Det var på det tidspunkt rigtig svært at være mor til en dreng , som var så ked af det og ingen venner havde. Man bliver rigtig ked af at se sine børn mistrives, så der måtte gøres noget. Jeg kontaktede Carsten Fabricius, som er Psyko og familieterapeut, for at få noget professionel hjælp til Victor. Første besøg hos Carsten gik rigtig godt. Der var fra vi trådte ind af døren en rolig og hyggelig stemning og Carsten har bare en FANTASTISK tilgang til Victor. Det var både vildt og rørende at overvære, hvordan Carsten fik “åbnet op”for Victor . De to har haft mange snakke siden og jeg kan kun anbefale Carsten til alle børn, som har noget de går og “bokser med”  Idag er Victor en glad dreng, som har fået “banket “ rigtig meget selvtillid ind i kroppen, Han hviler rigtig meget i sig selv og har venner, også selvom han ikke er som de fleste drenge i hans alder.  (Victor gider ikke druk og fester , han går til boksning og træner) Men det betyder ikke noget for ham, for han har troen på sig selv og det han står for. Det kan han / jeg takke Carsten for, for han har lært ham at han er god nok som HAN er.

– Charlotte le Dous

🤍

Denise er utrolig lydhør, empatisk, støttende, og nærværende ♥️ Hun har særlige evner, ingen tvivl om det! ♥️ Allerede efter første samtale med vores datter, mærkede vi en utrolig forskel! ♥️Denise, tak for at ændre vores hverdag på sådan en positiv måde!!! ♥️ En angst, der har påvirket vores hverdag konstant, er nærmest væk ♥️♥️♥️ Tak”

– Mor til Olivia

🤍

“Min datter og jeg startede hos Carsten efter en alt for lang periode, hvor tingene var kørt af sporet – både hjemme og i skolen. Min søde pige havde en masse nederlag med i sin bagage både i forhold til det sociale, i forhold til familien og ikke mindst i forsøget på at lære sig selv at kende. Hun kom fra forløb i diverse offentlige regi og var ikke specielt åben for endnu et forsøg. Det første, vi lærte om Carsten, var, at han kommer med en ærlighed og et reelt ønske om at gøre en forskel. “Han er den eneste, som taler til mig, som om han virkelig er interesseret i mig, mor. Ikke, som om det bare er hans job”, sagde min datter efter første samtale. Gennem små dagligdags eksempler finder han vej til problemets rod med stor tålmodighed og accept for den unges måde at se tingene på. Barnet føler sig set og hørt men bliver samtidig også udfordret på de antagelser, det har om sig selv og omverden. Antagelser, som står i vejen for at kunne finde balancen i livet. At udvikle sig i en ny retning er en hård udfordring, som Carsten nænsomt får det unge menneske til at kaste sig ud i. Samtidig både støtter, guider og opmuntrer han til, at barnet til sidst finder sin egen version af den bedste vej frem.”

– Mor til pige på 13 år.

🤍

“Denise har bare en helt naturlig og oprigtig måde at være nærværende på, at være lyttede, sympatisk og forstående. Det giver en ro og gør det bare lidt lettere at dele lidt af sig selv. Hun har i den grad inspireret mig til at være en bedre udgave af mig selv. Hun har hjulpet mine sygeplejestuderende når de føler sig for presset og utilstrækkelige. Denise giver styrke og tro på sig selv – det er så imponerende. Jeg kan mærke hendes passion i det arbejde hun ligger I at tro på andre. Jeg kan kun give anbefalende roser herfra ”

– Rikke (sygeplejerske og vejleder)

🤍

“Min søn Gustav på 17 år har de sidste 3 år været i stærk mistrivsel. Han har været isoleret i vores hjem og har stort set ikke været i skole. Han havde mistet lysten til at leve livet og havde kun meget lidt tillid til, at nogen eller noget kunne hjælpe ham ud af den situation. I de tre år har vi desperat og forgæves ledt efter det menneske, som kunne hjælpe Gustav tilbage på sporet. Det føler jeg meget stærkt, at vi har fundet i Carsten Fabricius. Han formåede næsten øjeblikkeligt at vinde Gustavs tillid. Han har på en meget fin, nærværende og indfølende måde i samarbejde med Gustav givet mål og retning for Gustavs kamp tilbage til et liv, hvor han nu i stigende grad nyder samværet med andre. Helt konkret så har Carsten været katalysator for, at Gustav nu har kæmpet sig tilbage i det efterskoleophold, som vi ellers faktisk helt havde opgivet. Der er ingen tvivl om, at Gustav i sine samtaler med Carsten har tilegnet sig livskundskaber, som kan være til gavn for ham resten af livet. Jeg som mor er Carsten dybt taknemmelig.”

– Stina Graulund

🤍

Da jeg startede mit forløb hos Denise, var jeg en meget anderledes version af mig selv end jeg er i dag. Jeg har udviklet mig utrolig meget ’bare’ ved at få sat tingene i perspektiv. Første gang var i foråret 2021. Kan huske at jeg var virkelig nervøs og viste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, altså jeg skulle åbne op for alle mine følelser for en dengang helt fremmed person. Det kunne jeg slet ikke forstille mig ville hjælpe. Men jeg tog fejl. Jeg kom ind, og på en eller anden måde beroligede hun mig bare fuldkommen, og snakken flød bare som om jeg havde kendt hende i 100 år, i forhold til hvordan jeg åbnede mig så hurtigt op. Da den time var gået, kan jeg huske at jeg var helt afslappet, altså jeg kom ud og det var som om mine skuldre lige var blevet 1000 kg lettere.

Har lært noget nyt hver gang jeg har været hos hende, og bare tænkt at det ville jeg nok aldrig have tænkt på, hvis det ikke var for hende. Hun har udfordret mig på de bedst tænkelige måder. Hun gav mig små ’opgaver’ som jeg skulle klare til næste gang jeg så hende, som var overskuelige, men samtidig udfordrede. På den måde at det måske var grænseoverskridende (på en god måde), eller noget hvor jeg skulle styrke mit selvværd. Jeg har aldrig troet at en time kunne gå så hurtigt. Nogle gange nåede vi kun at snakke om halvdelen af alt hvad jeg tænkte på, men selvom det kun var lidt, hjalp det utrolig meget alligevel. Fordi så viste jeg hvordan jeg skulle takle den situation næste gang, det har også hjulpet meget på mit selvværd. Det der med at vide hvordan at jeg kan gøre det på en ordentlig måde, hvor man samtidig står ved sin egen holdning. Jeg startede med at komme kun for at tale om en ting, og troede at det kun var problemet. Men det var dybest set ikke det, men så mange andre ting der fyldte. Som tit og ofte også var grunden til at jeg havde truffet de beslutninger som jeg har. Denise har hjulpet mig med at finde frem til hvad mine tanker var bag mine handlinger, og at ens handlinger tit har noget at gøre med ens tanker.

Overordnet set har Denise hjulpet mig (top-5:)

  1. Hun har hjulpet mig igennem de svære tider som man kan have…
  2. At se en anderledes tilgang til forskellige scenarier…
  3. At ’vokse’ som et menneske…
  4. At få et bedre selvværd og alt hvad det indebære…
  5. At tro på mig selv og mine holdninger, og at dem skal jeg stå ved…

Jeg kan helt klart anbefale et forløb hos Denise. Hun er et menneske med et kæmpe hjerte som er fyldt med masser af viden som hun gerne deler ud af. Jeg håber at hvis der er andre der har en hel masse tanker, som de gerne vil ud med eller brænder inde med, så prøv et forløb hos Denise, jeg forsikre dig for at det bliver en fantastisk oplevelse.

– Thilde 13 år

🤍

“Som vejleder for sygeplejerske studerende, kan jeg nogle gange komme ud for situationer, hvor jeg har svært ved at se, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe mine studerende. Jeg havde en sygeplejerskestuderende, som var langt i sin uddannelse, men utrolig usikker på sig selv og var svær at motivere til at kaste sig ud i nye opgaver. Jeg havde svært ved at se hvordan vi skulle komme videre, og hvordan vi overhovedet skulle komme i mål. Jeg kontaktede Denise, som har en stor indsigt i unges udvikling og kommunikation. Jeg fik nogle konkrete værktøjer til, hvordan jeg kunne gå til samtalen rent kommunikativt på en omsorgsfuld måde, og det gav mig modet til at åbne op for en snak, jeg ellers ville have undgået. Derudover ændrede Denise min opfattelse af situationen, da jeg inden sparringen med Denise, følte at det var mig som vejleder, der ikke slog til. Efter samtalen med min studerende, havde vi et langt bedre samarbejde, som i høj grad byggede på en voksende tillid fra hende til mig. Jeg kunne se at hun rykkede sig markant den efterfølgende periode.”

– Stine (sygeplejerske og klinisk vejleder)

🤍

Begge mine drenge har stor glæde af Carstens umiddelbare, rolige og humoristiske måde at snakke med dem på. Carsten bruger relaterbare historier fra hverdagen og krydrer det med sjove anekdoter, der tilsammen gør at tyngden af problemerne for en stund letter lidt og der opstår åbninger for at se tingene fra en anden vinkel. De problemer og udfordringer som de hver især har i hverdagen, bliver i samtalen med Carsten, gjort håndgribelige og med tiden håndterbare. For begge drenge gælder det at jeg har været med til samtalerne i opstarten. Min ældste dreng har ikke længere brug for at jeg deltager, mens den lille fortsat gerne vil have at jeg sidder ved siden af. Begge dele fungerer uden problemer og som en bonus, er jeg også selv blevet lidt klogere undervejs. : )

– Joan (Mor til 2 dejlige drenge)

🤍

To piger på 10 og 12 år.
Den ene med diagnoser og brug for en at tale med. Der skulle dog medicinsk behandling til, men nogle gange når noget er svært, spørger hun fortsat, om hun kan komme hen til Carsten?
Den anden med frygt for nåle. Men det bundede i angsten for at ville få ondt pga et stik. Dog er der muligvis noget dybereliggende at arbejde med, er vi nu blevet opmærksomme på, efter samtaler hos Carsten. Ligetil, ligefrem. Ærligt og kærligt.
Der bliver ikke fejet noget ind under gulvtæppet – der bliver set på udfordringerne og taget hånd om dem. Stiller spørgsmål – og hvis det ikke lige er til at forstå, så prøver Carsten at spørge på en anden måde. Han giver ikke op på de her børn. Han har en lyst til, at ville hjælpe og kunne gøre en forskel!

– Susanne (Mor til pigerne)

🤍