Vores historie

……….

Vi har vores egen særlige grund til, at have skabt Be-Tween.

Vi brænder begge for at hjælpe (konfliktramte) familier til bedre trivsel, og dét vi har lært af hinanden, er uden tvivl en uvurderlig kilde, til netop at gøre en forskel for jeres familie.

Som far og datter, har vi selvfølgelig en historie, ligesom alle andre forældre og børn. Umiddelbart kan det se ud som om at vores relation altid har været gnidningsfri. Måske virker det som om at vi har haft det nemt.

Sandheden er, at vi faktisk har haft en meget konfliktfyldt relation, som har krævet masser af arbejde, for at blive funktionel. Gennem det arbejde, har vi begge fundet både os selv og hinanden. Det der før var et sårbart og konfliktfyldt far/datter forhold, ændrede sig til at blive en ligeværdig, gensidig og tillidsfuld relation. Vi har sidenhen gennem årene udviklet en gensidig og dyb respekt for hinanden, både privat og professionelt.

Den proces som vi sammen, og hver for sig, har været igennem, har så meget power i sig, at vi ikke kan holde det for os selv. Det er en vigtig historie, som vi gerne vil give andre muligheden for at lære af. Især i denne unikke sammensætning, hvor vi både benytter os af vores professionelle viden OG vores egen historie. Et simpelt men stærkt koncept. De redskaber vi fandt frem til at bruge, de emner der var vigtige, vores perspektiver og måden at betragte og forstå hinanden på, er alt sammen noget af det, der har været udslagsgivende, for der hvor vi står i dag. Det vil vi gerne give dig muligheden for at få indblik i, og lære af.

Sammen har vi skrevet bogen “Kan du høre hvad jeg tænker? – Hjælp med RBL.” En bog der, kort fortalt, handler om hvordan man bliver den allerbedste “hjælper” for hinanden. Hvordan man tager lederskab over eget liv, og står stærkt og autentisk i sig selv.

RBL (relationsbaseret ledelse) er den metode som vi arbejder ud fra på alle vores kurser. En metode der giver holdbare løsninger, og som er let at integrere i hverdagen. RBL kan forstås af alle, også børn. Når forældre og børn lærer at bruge RBL, taler de samme sprog og kan i langt højere grad kommunikere uden støj på linjen. Det er dog ikke nødvendigt at begge parter kender konceptet. Det gør en stor forskel, når bare én af parterne gør.

Vi er begge to meget ærlige og autentiske mennesker, som ikke kan finde ud af at være noget andet end dem vi er. Vi har begge en stærk integritet. Det er de færreste der er i tvivl om hvor de har os, og det har været med til at bane vejen for vores fælles udvikling, som far og datter. Vi måtte finde en måde, hvorpå vi kunne lære at rumme og forstå hinanden. Det overraskende var, at da vi holdt op med at forsøge at være det vi troede den anden ønskede af os, men faktisk bare gav os selv lov til at være den vi var, så blev forholdet også mindre konfliktfyldt. For så behøvede vi ikke bruge energi på at regne hinanden ud. Historien er i virkeligheden meget lang, og det er ikke det hele der er relevant, men det ændrer ikke på at den er vigtig, og den er sand. Vi kan hente mange flere pointer i vores historie, men den vigtigste er nok…

“Hvis vi kunne skabe en ordentlig forældre/barn relation, og lære at stå stærkt i os selv – så kan I også.”

Vi glæder os gevaldigt til at tage en masse unge mennesker under vores vinger, og give dem en kæmpe rygsæk, fyldt med styrke, mod, ro og redskaber til at skabe et liv de kan blive glade, tilfredse og tilpasse ved.